Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Gjeje Mjekun

  • Filtrat

Haşim Üstünsoy

M.D. Prof.
Shëndeti torakal dhe kardiovaskular - Kirurgjia kardiovaskulare

Hüseyin Baloğlu

M.D. Profesor i Patologjisë
Shërbime Diagnostike - Patologji

İbrahim Akmaz

Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe Traumatologjisë
Kirurgjia - Ortopedi dhe taumatologji

İlker Tinay

M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisë
Kirurgjia - Urologji

Kemal Raşa

Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Kirurg
Kirurgjia - Kirurgjia e Përgjithshme - SHKENCAT ONKOLOGJIKE - Kirurgjia ONKOLOGJIKE

Kezban Berberoğlu

M.D.
Shërbime Diagnostike - Patologji

Kutlay Karaman

M.D.
Imazhe- Radiologjia

Mehmet Caglar Berk

M.D. Profesor i Neurokirurgjisë
Mjekësia e Brendshme - Neurokirurgjia