Position: MD Profesore e Anestezisë dhe Reanimacionit

Fields: Onkologji - Algologji

Email: aysen.yucel@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Shkolla e Mjekësisë në Ankara
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Stambollit
 • Universiteti i Aalborg, Danimarkë
 • Spitali Saint Vincent – Qendra për Trajtimin e Dhimbjeve, SHBA

Specialitetet dhe interesat mjekësore

 • Metodat e trajtimit ndërhyrës
 • Dhimbje neuropatike
 • Mekanizmat e dhimbjes
 • Federata Evropiane e Kapitujve të IASP (EFIC), Këshilltar turk
 • Shoqata Ndërkombëtare për Studimin e Dhimbjes (IASP), Ish President i Kapitullit Turk.
 • Bashkë redaktues i Gazetës Turke të Algologjisë
 • Anëtar i Shoqërisë Turke të Algologjisë
 • Anëtar i bordit redaktues të Shoqërisë Turke të Algologjisë
 • Redaktor sektorial i Gazetës Turke të Anesteziologjisë
 • Fellow, Praktika e Ndërhyrjes së Dhimbjes
 • Reliever of Journal dhe Experimental Brain Research

Hulumtime dhe Publikime

 • 200 botime kombëtare dhe ndërkombëtare
 • 20 libra dhe kapituj librash
 • 2 Çmime