Position: Profesor i Gastroenterologjisë

Fields: Mjekësia e Brendshme - Gastroenterologji

Email: melih.ozel@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit

• Shkolla e Shëndetit Ushtarak Gülhane

• Spitali Mësimor GMMA, Haydarpaşa

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltape

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Sëmundje inflamatore e zorrëve

• Sëmundje kronike të mëlçisë

• Sëmundjet e sistemit pankreato-biliar

• Endoskopia gastrointestinale invazive

• ERCP

• Shoqata Turke e Gastroenterologjisë

• Shoqata Turke për Studimin e Mëlçisë

• Shoqata e Sëmundjeve Inflamatore të Zorrës

• Kombinimi i endoskopisë gastrointestinale

• Shoqata Turke e Mjekësisë së Brendshme

• Shoqëria Evropiane e Endoskopisë Gastrointestinale -ESGE

Hulumtime dhe Publikime

• 36 artikuj ndërkombëtarë

• 64 artikuj kombëtarë

• + 100 prezantime në kongreset kombëtare dhe ndërkombëtare

• 1 përkthim i librit

• 4 kapituj libri

• 16 Përkthime të kapitujve të librit

• 5 Përkthime të librave për një botues

• + 150 thonjëza