Position: M.D. Profesor i Urologjisë

Fields: Kirurgjia - Urologji

Email: yalcin.ilker@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e 19 majit

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe

• Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Marmara-s

Specialitete dhe interesa mjekësore

• Sëmundjet dhe gurët e sistemit urinar

• Sëmundjet e prostatës

• Urologji femërore

• Endourologjia

• Transplantet e veshkave

• Infeksionet e sistemit urinar

• Shoqata e Endourologjisë, Komiteti Drejtues, shok

• Shoqata Turke e Urologjisë, shok

• Shoqata e Uro-onkologjisë, shok

• Shoqata Amerikane e Urologjisë, shok

• Shoqata Evropiane e Urologjisë, shok

• Shoqëria Ndërkombëtare e Inkontinencës, shok

Hulumtime dhe Publikime

• 150 botime kombëtare dhe ndërkombëtare