Position: M.D. FESC Profesor i Kardiologjisë

Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular - Kardiologji

Email: ertan.okmen@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit,

• Siyami Ersek Qendra e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare

• Kolegji i Mjekësisë Baylor, Instituti i Zemrës në Teksas, Hjuston, SHBA

• Shkolla e Mjekësisë Johns Hopkins, Universiteti Johns Hopkins, Baltimore, Maryland, SHBA

• Departamenti i Dështimit të Zemrës dhe Transplantimit

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

• Kardiologjia ndërhyrëse

• Angiografia dhe procedurat ndërhyrëse koronare transradiale

• Dështimi i zemrës dhe transplantimi

• Anëtar i Shoqatës Turke të Kardiologjisë, Shoqërisë Evropiane të Kardiologjisë, Shoqatës Evropiane të Ndërhyrjeve Kardiovaskulare Transkutane dhe Shoqërisë Ndërkombëtare të Aterosklerozës.

• Anëtar i Shoqatës Evropiane të Kardiologjisë (FESC),

• Certifikuar nga Këshilli Evropian në Kardiologji (Diploma e Kardiologut Evropian)

• Shoqëria Botërore e Dështimit të Zemrës.

Hulumtime dhe Publikime

• 40 botime ndërkombëtare

• 36 botime kombëtare

• Publikimet

• 1 kapitull libri