Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjia

Fields: Kirurgjia - Kirurgjia e Përgjithshme

Email: ayhan.erdemir@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Fırat

• Spitali Mësimor dhe Kërkimor Kartal Lütfi Kırdar

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltepe

Specialitete dhe interesa mjekësore

• Trauma / Emergjencat

• Kirurgjia e gjirit

• Kirurgjia endokrine

• Kirurgji laparoskopike

• Patologjia anorektale

• Anëtar i Çertifikuar Kolegji Turk i Kirurgjisë

Hulumtime dhe Publikime

• 20 botime kombëtare dhe ndërkombëtare

• 41 Prezentime