Position: MD Prof. Prof. e Onkologjisë Mjekësore

Fields: Shkencat Onkologjike - Onkologji Mjekësore

Email: bulent.karagoz@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake i Akademisë së Mjekësisë Ushtarake Gülhane, 1986-1992.

• Spitali trajnues GATA Haydarpasa, trajnim specialist në mjekësinë e brendshme, 1995-1999

• Spitali Trajnues GATA Haydarpasa, trajnimi i specialistëve në onkologji mjekësore, 2003-2006.

Aktivitetet dhe Interesat Mjekësore

• Biologjia e tumorit

• Imunologjia tumorale

• Trajtimi imunitar kundër kancerit

• Trajtime të synuara

Anëtarsimet:

• Shoqëria Turke e Onkologjisë Mjekësore

Hulumtime dhe publikime

• 50 botime ndërkombëtare

Pjesëmarrja në kurse

• Kursi i biologjisë TUMOR, Shoqata e Onkologjisë Mjekësore, 2003.

• Trajnim në citometrinë e aplikuar të rrjedhës, Universiteti i Stambollit (DETAE), 2004.

• Epidemiologjia themelore (metodat e hulumtimit dhe teknikat e analizës shëndetësore)

• Kursi, Komanda GATA, 2005.

• Kursi i qasjes etike në kërkimin klinik, Ministria e Shëndetësisë, e përgjithshme

• Drejtoria e Farmaceutikës dhe Farmacisë, 2009 dhe 2017 (dy herë).