Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Shkencat Kirurgjike

Shkencat Kirurgjike

Specialistët tanë me përvojë ndërkombëtare janë garancioni  i shërbimeve tona me cilësi të lartë. Për më tepër, ne jemi të orientuar përgjithmonë drejt inovacionit dhe ne zbatojmë teknologjitë më të përparuara mjekësore që na mundësojnë t’u ofrojmë pacientëve tanë ndërhyrje kirurgjikale me precizion të lartë, me rrezik dhe dhimbje minimale. Ju lutemi kontrolloni nën-seksionet në të majtë për më shumë detaje në lidhje me secilën nga specializimet e këtij departamenti.

Na kontaktoni