Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Kirurgji Estetike, Plastike Dhe Rekonstruktive

Kirurgji Plastike dhe Rindërtuese

Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive ofron shërbim të përgjithshëm të kirurgjisë plastike dhe rekontsruktive të klasit botëror duke përdorur pajisje të teknologjisë më të fundit dhe teknika inovative kirurgjikale.

Kirurgji Plastike Rekonstruktive

 • Kirurgjia maksilofaciale, kirurgjia ortognatike, frakturat e kockave të fytyrës dhe traumat e fytyrës
 • Rekonstruktimi post-onkologjik i rajoneve të fytyrës dhe pjesëve të tjera të trupit, rekonstruktimi i nofullës me anë të transferimeve të indeve
 • Trajtimi i buzës së çarë dhe qiellzës së çarë dhe deformimeve dytësore të tyre
 • Kirurgjia e duarve duke përfshirë rimbjelljen, korrigjimin e anomalive të lindura të dorës
 • Transferimi i indeve pa mikrovaskular duke përdorur teknika mikrosurgjike
 • Menaxhimi i plagëve akute dhe kronike (njësia e shërimit të plagëve)
 • Trajtimi i plagëve kronike: plagë presioni, plagë diabetike, ulçera venoze
 • Trajtimi i tumoreve beninje dhe malinje të lëkurës


Kirurgji Plastike Estetike

 • Rinovimi i fytyrës duke përdorur metoda jo-invazive, minimale invazive dhe kirurgjikale
 • Procedurat e ngritjes së fytyrës
 • Rinoplastikë
 • Korrigjimi kirurgjik i veshëve dhe të deformimeve të tjera të veshit
 • Kirurgji ortogjenike kozmetike, mentoplastikë, implantet e fytyrës, korrigjimi i deformimeve të mjekrës
 • Konturimi i trupit
 • Liposuksion dhe liposkulpturë
 • Kirurgjia e gjirit, zmadhimi i gjirit me protezë, zvogëlimi i gjirit, mastopeksia, post-mastektomia e menjëhershme ose e vonuar, rekonstruktimi i gjirit me ind autolog ose protezë zgjeruese
 • Trajtimi i variçeve të ekstremiteteve të poshtme me endolaser dhe skleroterapi, trajtim me lazer i venave merimangë

 

Kirurgji onkoplastike dhe rindërtuese të gjirit për kancerin e gjirit

 • Rekontruktimi i Menjëhershëm: kryhet në të njëjtën kohë me mastektominë
 • Rekonstruktimi i Vonuar: kryhet në një kohë të mëvonshme pas mastektomisë ose terapisë me rrezatim ose kimioterapisë.

Na kontaktoni