Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Qendra Ortopedike Dhe Traumatologji

Qendra Ortopedike Dhe Traumatologji

Kirurgët tanë me përvojë në Qendrën Ortopedike dhe Traumatologjike ofrojnë kujdes dhe trajtime ortopedike të klasit botëror me pajisje dhe teknologji të fundit. Ne ofrojmë shërbime në diagnostikimin, trajtimin dhe rehabilitimin e sëmundjeve të sistemit muskuloskeletor.

Trajtime të specializuara të ofruara në qendrën tonë:

 • Onkologjia ortopedike (Osteoma dhe tumoret e indeve të buta, tumoret metastatikë)
 • Kirurgji artroskopike (artroskopi në gju, shpatull, kyçin e këmbës, bërryl, dore dhe ijë)
 • Kirurgji kurrizore (kirurgji endoskopike kurrizore, skoliozë dhe kirurgji deformimi)
 • Kirurgjia e protezës së përbashkët (proteza e gjurit, shpatullave, ijeve, bërrylit)
 • Kirurgjia e duarve dhe ekstremiteteve të sipërme
 • Kirurgji traumatike ortopedike
 • Mikrokirurgji rindërtuese dhe ri-implantime
 • Lëndimet kongjitale dhe traumatike të pleksusit brachial
 • Trajtimi kronik i dhimbjes së shpinës (aplikime epidurale, të brendshme dhe të diskut)
 • Ortopedi pediatrike
 • Kirurgji në shpatull
 • Kirurgji në këmbë dhe kyçin e këmbës (Aplikime me radiofrekuencë për dhimbjet kronike të gishtërinjve)
 • Lëndimet sportive
 • Trajtimi ortopedik dhe aplikimet me Botox
 • I përkushtuar për trajtimin e pacientëve të onkologjisë ortopedike.


Ne trajtojmë një numër të madh të rasteve të onkologjisë ortopedike çdo vit; duke siguruar kujdes të shkëlqyeshëm për tumoret beninje dhe malinje të kockave dhe indeve të buta dhe lezioneve metastatike. Brenda qasjes multidisiplinare për të trajtuar pacientët me kancer, kirurgët tanë koordinojnë trajtimet me radiologë, patologë, onkologë dhe mjeksinë nukleare.

Na kontaktoni


  İbrahim Akmaz

  Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe Traumatologjisë
  Kirurgjia – Ortopedi dhe taumatologji

  Mehmet Taner Özdemir

  M.D. Ortopedi dhe Traumatologji
  Shkencat kirurgjikale – Ortopedi dhe Traumatologji