Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Kardiologjia

Kardiologjia

Departamenti i Kardiologjisë në Anadolu Medical Center ofron një gamë të gjerë shërbimesh, si kardiologji parandaluese, teknika të avancuara diagnostikuese, kujdes koronar, teknika intervenuese, disa nga teknikat elektrofiziologjike më komplekse dhe imazheri kardiake.

Shërbimet tona të kardiologjisë:

 • Kardiologjia intervenuese
 • Kardiologji joinvazive
 • Elektrofiziologjia dhe aritmia
 • Klinika e dështimit të zemrës
 • Kardiologji pediatrike

 

Departamenti i Kardiologjisë në Anadolu Medical Center siguron monitorim të afërt gjatë periudhës së konvaleshencës së pacientëve të tij.

Na kontaktoni


  Ayşegül Karahan

  M.D.
  Shëndeti torakal kardiovaskular – Kardiologji

  Ertan Ökmen

  M.D. FESC Profesor i Kardiologjisë
  Shëndeti torakal kardiovaskular – Kardiologji