Position: M.D. Profesor i Asociuar i Gastroenterologjisë

Fields: Mjekësia e Brendshme - Gastroenterologji

Email: murat.gursoy@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Baskent

• Spitali Bayındır

• Spitali Acıbadem

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Endoskopia ndërhyrëse

• Hepatiti viral

Hulumtime dhe Publikime

• 23 botime ndërkombëtare

• 12 botime kombëtare

• 2 kapituj