Position: M.D.

Fields: Mjekësia e Brendshme - Dermatologji

Email: mehmet.acay@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit

• Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane (GATA)

• GATA Haydarpaşa, Departamenti i Dermato-Venerologjisë

• Spitali Ushtarak Balıkesir

• Spitali Ushtarak Ardahan

• Spitali Ushtarak i Stambollit

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

• Elektrokirurgjia

• Krioterapia

• Venerologjia

• Analiza e imazheve dermatoskopike të nevusit

• Kozmetologjia

• Trajtimi i hiperhidrozës me Botox

• Kanceri i lëkurës

• Dermatiti i kontaktit (Patch test)

• Sëmundjet e flokëve dhe thonjve

• Shoqëria Turke e Dermatologjisë dhe Venerologjisë

• Shoqëria Turke e Dermopatologjisë

• Shoqëria Turke e Dermatologjisë Pediatrike

• Shoqëria Turke e Dermatologjisë Kozmetike

• Shoqëria Ndërkombëtare e Dermatologjisë

Hulumtime dhe Publikime

• + 40 botime kombëtare dhe ndërkombëtare

• 1 Kapitulli i librit kombëtar