Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Shëndeti i Gruas

Shëndeti i Gruas

Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë i kushtohet mirëqenies së grave gjatë gjithë jetës së tyre.

Ne kryejmë ekzaminime sistematike vjetore, teste depistimi dhe metoda të tjera parandaluese. Departamenti ka në mesin e anëtarëve të tij një ekip ndërkombëtar me përvojë të ekspertëve të subspecializuar që merren me të gjitha çështjet shëndetësore tek gratë.

Na kontaktoni


  Nuri Ceydeli

  M.D.
  Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe Obstetrikë

  Tayfun Kutlu

  M.D. Assoc. Prof.
  Shef i Departamentit të IVF (In Vitro Fertilization)