Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Opinioni i Dytë Mjekësor

Plotësoni formularin për të marrë një mendim të dytë mjekësor. Ne përpiqemi të përgjigjemi në kohën më të shkurtër të mundshme, përgjigjja është plotësisht falas!

 


Në Qendrën Mjekësore Anadolu, ju do të udhëhiqeni dhe asistoheni gjatë gjithë procesit. Shikoni videon më poshtë për një përmbledhje të shpejtë:

Merrni mendimin tuaj të dytë mjekësor falas


  Rreth Anadolu Medical Center

  Një institucion që ka nxitur dhjetëra projekte të lavdërueshme në Turqi, Fondacioni Anadolu ka bërë një ëndërr tjetër të vërtetë duke themeluar Qendrën Mjekësore Anadolu.

  Duke u mbështetur në trashëgiminë e çmuar të Anadollit, me përvojë mijëra vjeçare në mjekësi dhe shtëpi për shumë studiues mjekësorë, spitali ynë i përdor këto njohuri për të kontribuar në shëndetin e njeriut.

  Duke punuar në bashkëpunim strategjik me Johns Hopkins Medicine për të përmirësuar arsimin dhe cilësinë, spitali ynë ofron shërbime në të gjitha degët duke përfshirë shkencat e kancerit, shëndetin kardiovaskular, gjinekologjinë dhe IVF, shkencat neurologjike, shkencat kirurgjikale, mjekësinë e brendshme, diagnostikimin dhe imazhin.

  Specialitetet mjekesore

  Ne përdorim teknologji revolucionare

  Per te
  gjetur një
  mjek Anadolu

  Ju mund të kërkoni mjekë dhe të rishikoni informacionin e tyre biografik për të mësuar më shumë rreth zgjedhjeve tuaja.

  Video