Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Andrologjia

Andrologjia

 1. Hiperplazia beninje e prostatës (BPH)
  Metoda e përpunimit:
  • Terapia me ilaçe
  • Trajtimi kirurgjik (kirurgji endoskopike (prostatektomi / TUR-Green), kirurgji e hapur)
 1. Mosfunksionimi erektil
  Metoda e përpunimit:
  • Terapi mjekësore
  • Trajtimi kirurgjikal (proteza e penisit)
 1. Derdhje
 2. Metoda e trajtimit të sëmundjeve riprodhuese te njerëzit:
  • Varikocelë: Varikocelektomi mikrokirurgjike
  • Numërimi i spermës
  • Mikro-TESE / TESA (aspirimi i spermës testikulare)
  • Vazektomi (mbyllja e tubave)
  • Riparimi i rrotullimit të testikujve (humbja e furnizimit me gjak të testiseve)
  • Riparimi i thyerjes së penisit

Na kontaktoni


  İlker Tinay

  M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisë
  Kirurgjia – Urologji