Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Urologjisë

Departamenti i Urologjisë

Klinika Urologjike e Qendrës Mjekësore Anadolu ofron shërbimet e saj diagnostikuese dhe trajtuese për pacientët (gra, burra dhe fëmijë) që vuajnë nga lloje të ndryshme sëmundjesh. Ne i menaxhojmë pacientët duke përdorur një qasje multidisiplinare në klinikën ambulatore, laboratorin urodinamik, departamentin e kirurgjisë në të njëjtën ditë dhe departamentin e urgjencës.

Ne ofrojmë një qasje multidisiplinare në trajtimin e kancereve urologjike në bashkëpunim me departamentet tona mjekësore të onkologjisë dhe onkologjisë rrezatuese.

Emergjencat urologjike

 • Dëmtimi i veshkave
 • Fshikëza urinare + lezione uretrale
 • Fraktura e penisit
 • Rrotullimi i testikujve


Infeksionet urologjike

 • Cistiti (inflamacion i fshikëzës)
 • Pielonefrit (infeksion i veshkave)
 • Prostatiti (inflamacion i prostatës)
 • Uretriti
 • Orchitis – epidydimitis (inflamacion i testikujve)
 • Infeksionet e traktit urinar tek gratë shtatzëna

Na kontaktoni


  İlker Tinay

  M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisë
  Kirurgjia – Urologji
  muhammed-sulukaya

  Muhammed Sulukaya