Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Hematologjisë

Fields: Onkologji - Hematologji Onkologjike

Email: zafer.gulbas@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe

• Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Anadolu

• Qendra Atatürk për Pulmonologji dhe Kirurgjinë Torakale

• Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael

• Qendra e Hulumtimit të Kancerit Fred Hutchinson, SHBA

• Qendra e Hulumtimit te Kancerit M.D. Anderson, SHBA

• Spitali Princess Margaret, Universiteti i Torontos, Kanada

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Trajtimi i tumoreve hematologjike

• Transplantimi i qelizave burimore

• Funksioni i trombociteve

• Flow cytometry

• Bankat e gjakut