Position: M.D.

Fields: Radiologjia

Email: murat.dokdok@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit

• Spitali Publik Göztepe

• Universiteti i Minesotës, SHBA

• Shkolla e Mjekësisë e Harvardit, MGH, SHBA

• Spitali Acibadem

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Radiologjia ndërhyrëse

• Imazhe kardiovaskulare

• Neuroradiologjia

• Shoqëria Turke e Radiologjisë

• Shoqëria Evropiane e Radiologjisë

Hulumtime dhe Publikime

• 30 botime dhe citime kombëtare