Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Neurologjia

Neurologjia

Në departamentin e neurologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne diagnostikojmë dhe trajtojmë sëmundje që prekin ose përfshijnë sistemin nervor. Ne ofrojmë vetëm kujdes neurologjik për të rriturit pasi nuk kemi një qendër neurologjike të fëmijëve.

Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë?

 • Trajtimi i dhimbjes neuropatike
 • Dhimbje koke, marrje mendsh
 • Sëmundjet e sistemit nervor
 • Semundja e Parkinsonit
 • Goditje në tru
 • Sklerozë të shumëfishtë
 • Demenca (sëmundja e alzheimerit)


Qendra e Neurofiziologjisë

Qendra jonë e neurofiziologjisë është strukturuar për të zbatuar ekzaminimet neurofiziologjike të kërkuara nga neurologjia moderne.

 • Elektromiografia emg)
 • Monitorimi i EEG VIDEO
 • Potencialet e evokuara (EP)
 • Stimulimi magnetik
 • Monitorimi intraoperativ
 • Monitorim afatgjatë i video-EEG
 • Monitorimi i EEG i telemetrisë

Na kontaktoni


  Yaşar Kütükçü

  M.D. Profesor i Neurologjisë
  Mjekësia e Brendshme – Neurologjia