Position: MD Doktor i Onkologjisë Mjekësore

Fields: Onkologji - Onkologji Mjekësore

Email: sinan.karaaslan@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit, Stamboll (1997)
 • Haseki 2002 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit, Klinika e Mjekimit të Brendshëm, Stamboll
 • Universiteti i Stambollit, Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Departamenti i Onkologjisë Mjekësore (2009)
 • Spitali Kërkimor dhe Trajnues Kocaeli Derince 2011-2014
 • Spitali Rajonal i Trajnimit dhe Kërkimit Erzurum 2010-2011
 • Departamenti i Onkologjisë Mjekësore, Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Universiteti i Stambollit
 • Spitali Shtetëror Bayrampaşa
 • Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Haseki 1997-2003

Aktivitetet dhe interesat mjekësore

 • Kanceri i gjirit
 • Kancer në mushkëri
 • Kanceret e sistemit kolorektal dhe urogjenital

Anëtarësimet:

 • Shoqata Mjekësore Turke
 • Shoqëria Turke e Onkologjisë Mjekësore
 • Shoqëria Turke e Kancerit të Mushkërive

Hulumtime dhe publikime

 • 2 botime ndërkombëtare
 • 4 botime kombëtare
 • 1 poster
 • 1 libër
 • 1 përmbledhje