Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

ORL (Otolaringologjia – Vesh, hundë dhe fyt)

ORL (Otolaringologjia - Vesh, hundë dhe fyt)

Departamenti i Otorinolaringologjisë (veshit, hundës dhe fytit ose ORL) në Anadolu Medical Center ofron trajtim mjekësor dhe kirurgjik multidisiplinar të problemeve të kokës dhe qafës në lidhje me veshin, hundën dhe fytin. Stafi ynë me përvojë diagnostikon dhe trajton pacientët në raste urgjente, poliklinike ose ambulatore.

Kushtet e trajtuara në departamentin tonë të veshit, hundës dhe fytit:

 • Humbja e dëgjimit (përfshirë kirurgjinë e implantit koklear)
 • Problemet e ekuilibrit dhe marramendja
 • Tinitus
 • Sinusit kronik
 • Obstruksion hundor dhe paraqitje e jashtme e hundës
 • Polipoza e hundës (polipet)
 • Obstruksioni i kanalit lacrimal
 • Probleme me zërin
 • Probleme në gëlltitje
 • Tumore beninje dhe malinje në zonën e kokës dhe qafës


Problemet e trajtuara në departamentin Otolaringologji Pediatrike (ORL Pediatrike):

 • Infeksionet e veshit të mesëm
 • Probleme me bajamet dhe adenoid,
 • Alergji dhe probleme me sinuset,
 • Problemet e rrugëve të frymëmarrjes

 

ONKOLOGJIA E ORL-së

 • Në departamentin tonë të ORL-së, ne trajtojmë kirurgjikisht tumoret beninje dhe malinje të rajonit të kokës dhe qafës.
 • Një nga procedurat më të shpeshta të kryera në departamentin tonë të ORL-së është trajtimi kirurgjikal i karcinomës së laringut. Ndër këto procedura janë kirurgjia mikrolaringale – endoskopike e ruajtjes së organeve dhe teknika të tjera në fazën e hershme të karcinomës glottike të laringut.
 • Ne jemi në bashkëpunim të ngushtë me departamentet e tjera për trajtimin e llojeve të shumta të tumoreve të kafkës në departamentin tonë të ORL-së. Tumoret submandibular, veçanërisht tumoret parotidë mund të hiqen nën monitorimin nervor.
 • Falë ekipit tonë kirurgjik me përvojë dhe pajisjeve endoskopike me teknologji të përparuar, ne trajtojmë tumoret e sinusit paranazal me humbje minimale të funksionalitetit. Ekipi ynë kirurgjik nuk ka përvojë vetëm në kirurgjinë e heqjes së tumorit, por edhe në ndërhyrjet komplekse rekonstruktive (rindërtimi i indeve).

Na kontaktoni


  Bülent Evren Erkul

  M.D. Prof.
  Departamenti i Otorinolaringologjisë

  Ziya Saltürk

  M.D. Assoc. Prof.
  Specialist i ENT