Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji

Në Qendrën Mjekësore Anadolu, ne përdorim me sukses sistemin e kirurgjisë robotike da Vinci në shumicën e operacioneve të kirurgjisë së hapur, duke përfshirë operacionet kryesore të kancerit dhe operacionet urologjike rindërtuese.

 • Kanceri i prostatës
 • Prostatektomi robotike radikale
 • Kanceri i veshkave
 • nefrektomi radikale robotike (heqja e të gjithë veshkës)
 • nefrektomi e pjesshme robotike (kirurgji nefroni konservative për tumoret e veshkave)
 • Kanceri i fshikëzës
 • Cistektomia robotike radikale
 • neo-fshikëz ileale intrakorporeale (duke bërë një fshikëz të re nga zorrët)
 • kanceri i gjëndrës mbiveshkore
 • adrenalektomi robotike
 • Pengimi i kryqëzimit uretero-legen
 • Pieloplastikë laparoskopike e ndihmuar me robot
 • fshikëza e prolapsuar (Cystocele)
 • Sakrokolpopeksi laparoskopike e ndihmuar me robot
 • Hiperplazia beninje e prostatës
 • Prostatektomia robotike transvesikale

Na kontaktoni


  İlker Tinay

  M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisë
  Kirurgjia – Urologji