Position: MD Profesor i Onkologjisë Mjekësore

Fields: Onkologji - Onkologji Mjekësore

Email: yesim.yildirim@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Shkolla e Mjekësisë Anglofone në Universitetin Hacettepe
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Gazi
 • Universiteti Başkent
 • Spitali Sivas Numune
 • Spitali Acıbadem Kozyatağı
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Acıbadem

Specialitetet dhe interesat mjekësore

 • Kanceri i gjirit
 • Kancer në mushkëri
 • Kanceret kolorektal
 • Kanceret e stomakut
 • Kanceret e sistemit gjenitourinar
 • Karcinoma hepatocelulare
 • Shoqëria Evropiane e Onkologjisë Mjekësore (ESMO), shokë
 • Shkolla Evropiane e Onkologjisë (ESO), shokë
 • Shoqëria e Onkologjisë Gastrointestinale, themeluese dhe bashkëpunëtore
 • Shoqëria e Onkologjisë Mjekësore, shokë
 • Shoqëria e Onkologjisë Mjekësore të Anadollit

Hulumtime dhe Publikime

 • Certifikatë, Provim nga Shoqëria Evropiane e Onkologjisë Mjekësore (ESMO)
 • 20 Publikime Ndërkombëtare
 • 1 Kapitull në një manual për trajtimin e kancerit të avancuar
 • 12 botime kombëtare
 • 42 Prezantime (ndërkombëtare dhe kombëtare)