Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Onkologji Pediatrike

Onkologji Pediatrike

Shërbimi ynë onkologjik pediatrik, i cili integron shërbimet ambulatore dhe spitalore, ofron kujdes gjithëpërfshirës të kancerit për fëmijët e të gjitha moshave me tumore solide dhe të trurit.

Ne trajtojmë fëmijë dhe adoleshentë me një shumëllojshmëri të malinjeve solide, duke përfshirë tumoret e kockave dhe indeve të buta, tumoret e mëlçisë dhe veshkave, neuroblastoma, retinoblastoma dhe tumore të rralla.

Ekipet tona multidisiplinare përfshijnë radiologë, patologë, kirurgë pediatër, pediatër, kirurgë neuro / kurrizorë, neurologë, onkologë rrezatues, ortopedë, urologë dhe kirurgë torakalë me ekspertizën për të diagnostikuar, operuar dhe trajtuar kancerin e një pacienti së bashku me një onkolog pediatrik. E gjithë kjo po ndodh në një mjedis miqësor për fëmijë për pacientët tanë dhe familjet e tyre gjatë një kohe të vështirë në jetën e tyre. Ne përdorim teknikat më të fundit klinike për të përmirësuar rezultatet dhe cilësinë e jetës për pacientët tanë.

Qendra Mjekësore Anadolu u ofron pacientëve diagnostifikimin dhe trajtimet më të përparuara, duke përfshirë:

 • Kirurgë pediatër të specializuar në heqjen e tumoreve të ngurta pediatrike
 • Diagnostifikimi ekspert nga patologët që përdorin teste diagnostike molekulare për të identifikuar llojin e tumorit dhe për të parashikuar se cilat trajtime ka më shumë të ngjarë të funksionojnë
 • Ofron trajtim IIB-131 MIBG për fëmijët me neuroblastomë të rikthyer
 • Radiologët ndërhyrës që përdorin heqjen me frekuencë radiofrekuencë minimale invazive për të ndihmuar në heqjen e tumoreve
 • Trajtime të përparuara në onkologjinë rrezatuese (p.sh. Cyber Knife, TrueBeam)
 • Mendim i dytë mjekësor falas nga ekspertët


Sëmundjet e trajtuara në njësi janë si më poshtë:

 • Tumoret malinje – tumoret jo-malinje të trurit dhe palcës kurrizore
 • Tumori Wilms
 • Neuroblastoma
 • Rabdomyosarcoma dhe tumore të tjerë të indeve të buta
 • Osteosarkoma
 • Tumoret e qelizave germinale
 • Retinoblastoma
 • Histiocitoza
 • Tumoret endokrine
 • Hemangjiomat dhe anomalitë e tjera vaskulare
 • Shpërndarja e nyjeve limfatike
 • Neurofibromatoza
 • Tumoret beninje

Na kontaktoni


  Alp Özkan

  Prof. i Onkologjisë Pediatrike
  Onkologji Pediatrike