Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjisë Torakale

Fields: Shëndeti Kardiovaskular Dhe Thorakik - Kirurgjia Thorakike

Email: altan.kir@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Karadeniz, Trabzon
 • Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle, Diyarbakır
 • Spitali Royal Brompton, Angli
 • Qendra Sloan Cancer – Memorial Kettering, SHBA
 • Qendra Sureyyapaşa për Sëmundjet e Gjoksit dhe Kirurgjisë Torakale, Stamboll
 • Specialitetet dhe interesat mjekësore
 • Rezeksionet trakeobronkiale, metoda e mëngës.
 • Rezeksione të gjera
 • Kirurgji torakale pediatrike

Hulumtime dhe Publikime

 • 15 Nene Ndërkombëtare, 30 Artikuj Kombëtarë
 • 45 Prezantime
 • 2 Kapituj librash