Position: MD Profesor i Fizioterapisë dhe Rehabilitimit

Fields: Profesor i Fizioterapisë dhe Rehabilitimit

Email: semih.aki@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit Cerrahpasa

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Osteoporoza

• Elektrofiziologjia

• Osteoartriti

• Injeksione të toksinës botulinum

• Anëtar i Shoqatës Turke të Fizioterapisë dhe Rehabilitimit

• Anëtar i Shoqatës së Neurofiziologjisë Klinike dhe EEG-EMG

• Anëtar i Shoqatës Turke të Osteoporozës

Hulumtime dhe Publikime

• 150+ artikuj kombëtarë dhe ndërkombëtarë