Position: MD Proffessor i Patologjisë

Fields: Departamenti i Patologjisë

Email: zafer.kucukodaci@anadolusaglik.org


ARSIMI:

universiteti

Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Ankara 1998

Edukim special

Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Patologjia Mjekësore, Ankara 2004

Anëtarësimet në Organizata

Shoqata Turke e Patologjisë

Kryesia e Grupit të Punës për Patologjinë Molekulare të Federatës së Shoqatave të Patologjisë

Çmimet

12 nga studimet e tij shkencore janë vlerësuar me çmimin e parë nga organizatat shkencore kombëtare

Publikimet:

Më shumë se 185 botime kombëtare dhe ndërkombëtare