Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Udhëtimet

Udhëtimet

Për informacion mbi vendet kulturore dhe historike ose qendrat tregtare dhe dyqanet në rajon, ju lutemi kontaktoni koordinatorët tanë të kujdesit.

Nëse ju ose një anëtar i familjes keni nevojë për ndihmë para ose gjatë vizitës tuaj, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Stambolli: një qytet për tu dashuruar.

Stambolli është Kryeqyteti Evropian i Kulturës 2010 dhe epiqendra e jetës politike, ekonomike dhe kulturore të vendit. I pasur në historinë e tij, traditat shekullore dhe bukurinë e mrekullueshme, qyteti i Stambollit është gjithashtu një nga qytetet më të gjallë në botë.

Për shekuj Stambolli ishte kryeqyteti i perandorive. Sot ajo ka më shumë se 10 milion banorë dhe përfaqëson një thesar historik me monumentet e tij prestigjioze, muzetë, sallat e koncerteve dhe qendrat e artit modern. Falë pozicionit të tij strategjik gjeografik, Stambolli është një qytet unik transkontinental i cili shërben si urë lidhëse midis Lindjes dhe Perëndimit dhe kontribuon në promovimin e shkëmbimeve kulturore midis dy kontinenteve (Evropës dhe Azisë).

Duke vizituar Qendrën Mjekësore Anadolu, do të zbuloni se çfarë e bën Stambollin kaq të veçantë dhe çfarë e bën atë një qytet për të dashur.

Si ta kaloni kohën tuaj të lirë jashtë spitalit?

Ka qendra tregtare pranë spitalit dhe restorante të mira pranë bregut. Ju gjithashtu mund të arrini në qendrën e qytetit nga ana aziatike e Stambollit me transport publik, një taksi ose nëpërmjet shërbimeve tona të rregullta të anijes.


Kohë e lirë dhe udhëtime

Koordinatori juaj i kujdesit do t’ju ofrojë të gjithë informacionin e nevojshëm mbi tërheqjet kulturore dhe historike dhe qendrat e tjera në rajon.

Nëse ju ose një anëtar i familjes suaj keni nevojë për ndihmë para ose gjatë qëndrimit tuaj, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.