Position: Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Fields: Kirurgjia - Ortopedi dhe taumatologji

Email: ibrahim.akmaz@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Shkolla e Mjekësisë

• Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Spitali Mësimor dhe Kërkimor Haydarpaşa

• Spitali Ushtarak Hakari

• Spitali Ushtarak Gümüşsuyu

• Spitali Ushtarak Erzurum

• Spitali Ushtarak Kosova T.

Specialitete dhe interesa mjekësore

• Kirurgjia e traumës ortopedike

• Kirurgji rekonstruktive e kyçeve dhe Artoplastika

• Kirurgji artroskopike e gjurit, shpatullës dhe kyçit të këmbës

• Kirurgjia e dorës dhe gjymtyrëve të sipërme

Anëtarsite:

• Shoqëria Turke e Ortopedisë dhe Traumatologjisë

• Këshilli Arsimor Turk në Ortopedi dhe Traumatologji

• Shoqëria Turke e Kirurgjisë së Dorës

• Shoqëria Turke e Mikrokirurgjisë Rindërtuese

Hulumtime dhe Publikime

• 48 Publikime (23 ndërkombëtare, 25 kombëtare)

• 54 Prezentime (14 ndërkombëtare, 40 kombëtare)

• 24 citime ndërkombëtare

• 2 kapituj në manuale