Position: M.D.

Fields: Shëndeti i grave - Gjinekologji dhe Obstetrikë

Email: nuri.ceydeli@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit

• Shkolla e Mjekësisë Cerrahpasa

• Spitali Kadıkoy Sifa

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Diagnostifikimi i hershëm i tumoreve gjinekologjike

• Shëndeti i grave – diagnostikimi me mini-kirurgji dhe trajtim

• Mjekësia para lindjes dhe kirurgjia rindërtuese e vaginës pas lindjes

• Trajtimi mjekësor dhe kirurgjikal i inkontinencës urinare

• Të gjitha procedurat histeroskopike dhe laparoskopike

• Diagnostifikimi dhe trajtimi i infeksioneve vagjinale dhe gjinekologjike

Hulumtime dhe Publikime

• 5 botime kombëtare dhe ndërkombëtare

• 1 Prezantim me gojë

• Një nga 10 gjinekologët më premtues – ESHRE 2002