Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina)

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina)

Ekipi ynë i kirurgëve të përkushtuar përpiqet të sigurojë rezultate superiore të pacientit përmes metodave më të përparuara diagnostike dhe terapeutike.

Qendra jonë ofron kujdes klinik multidisiplinar brenda kuadrit të bashkëpunimeve me disiplina të ndryshme të grupuara së bashku në këshillat neuro-onkologjike dhe neurovaskulare;

 • Neuro-onkologji
  • Tumore beninje dhe malinje te trurit
 • Neuroradiologjia
  • Implantime & Embolizëm
 • AVM (keqformim arteriovenoz)
 • Aneurizmat
 • Stenoza karotide
  • Modalitetet e përparuara neuro-radiologjike
 • Traktografi
 • Spektrometër
 • DTI (Imazhe me Tensor Diffusion)
 • Neurologji
  • DBS (stimulim i thellë i trurit)
  • Modulimi i dhimbjes
  • bllokimi
  • VNS (Stimulimi i nervit Vagus)
 • Radiokirurgjia (CiberKnife)
 • Kirurgji neurovaskulare
  • Aneurizmat
  • AVM (keqformim arteriovenoz)
  • Cavernoma
 • Qendra e plotë e shtyllës kurrizore
  • Sëmundjet degjenerative të shtyllës kurrizore
   • Her Hernia diskale mesit dhe qafës së mitrës (mikrokirurgjia)
   • De Deformimet degjenerative të shtyllës kurrizore
  • Tumoret e rruazës dhe palcës kurrizore
  • Trauma
  • çrregullime metabolike
   • Shpinë osteoporotike
 • Kirurgjia e nervit periferik
 • Kirurgjia e pleksusit brachial


“Biopsia stereotaksike e trurit”

Në rastet kur heqja kirurgjikale nuk tregohet domosdoshmërisht, por diagnoza e dëmtimit të trurit është e nevojshme për të përcaktuar trajtimin optimal, një biopsi stereotaksike e trurit është një metodë relativisht e sigurt dhe e besueshme për marrjen e indit diagnostik. Ekipi ynë i neurokirurgjisë ka fituar përvojë të gjerë në teknikën e përparuar diagnostike. Rreziqet që lidhen me biopsinë stereotaksike të trurit janë minimale.

Na kontaktoni


  Mehmet Caglar Berk

  M.D. Profesor i Neurokirurgjisë
  Mjekësia e Brendshme – Neurokirurgjia

  Selçuk Göçmen

  M.D. Asistent Profesor i Neurokirurgjisë
  Mjekësia e Brendshme – Neurokirurgjia