Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Gjinekologji dhe Obstetrikë

Gjinekologji dhe Obstetrikë

Departamenti i gjinekologjisë dhe obstetrikës në Qendrën Mjekësore Anadolu ka një staf të madh dhe me përvojë të subspecialistëve. Operimet bëhen 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë dhe ofron një sërë burimesh teknologjike.

Fushat kryesore të shërbimeve të ofruara nga departamenti dhe që synojnë të bashkojnë të gjitha kushtet e nevojshme për një lindje të shëndetshme, janë si më poshtë:

 • Këshillim para lindjes për një shtatzëni të shëndetshme
 • Kontrolle rutinë gjatë shtatëzënisë
 • Vlerësimi i testeve dhe ekografisë
 • Lindja normale dhe prerja cezariane
 • Kujdesi pas lindjes
 • Kurs përgatitje për lindjen e fëmijëve për çiftet

Me bashkëpunimin e të gjitha departamenteve dhe falë teknologjive moderne që kemi në dispozicion, ne gjithmonë arrijmë një diagnozë të saktë që na lejon të përshkruajmë trajtimin më efektiv për çdo sëmundje obstetrike ose gjinekologjike.

Na kontaktoni


  Nuri Ceydeli

  M.D.
  Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe Obstetrikë