Position: Asoc. M.D.

Fields: Kirurgjia e Obezitetit


Kirurg bariatrik ekspert që ka kryer më shumë se 500 operacione nëpërmjet metodave laparoskopike dhe me ndihmën e robotëve. Mban Certifikatë për Kirurgji Minimal Invazive (Laparoskopi/ Kirurgji Robotike Da Vinci).

Ekspertiza & Fushat e interesit

 • Kirurgjia bariatrike (gastrektomia me mëngë, bypass gastrik, SADI (anastomozë e vetme duodeno-ileal bypass)
 • Kirurgji bariatrike me ndihmën e robotëve
 • Kirurgjia Laparoskopike e Avancuar
 • Kirurgjia laparoskopike dhe e hapur e kancerit të stomakut
 • Kirurgjia laparoskopike e hernies (TAP, TEPP, Hernia ventrale)
 • Kirurgjia laparoskopike dhe e hapur kolorektal

Arsim dhe Eksperiencë pune

 • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit
 • Spitali i Trajnimit dhe Edukimit Sisli Etfal
 • Spitali Shtetëror i Sanliurfas
 • Spitali Universitar Okan
 • Spitali Privat Konak
 • Anadolu Medical Center

Anëtarësitë institucionale

 • Shoqëria Evropiane e Koloproktologjisë (e certifikuar nga Bordi), anëtar
 • Shoqëria Turke e Kirurgjisë Bariatrike dhe Metabolike
 • Shoqëria Turke e Kirurgjisë së Kolonit dhe Rektale (e certifikuar nga Bordi), anëtar
 • Shoqëria Kirurgjike Turke (e certifikuar nga Bordi), anëtar
 • Shoqata Turke e Kirurgjisë Laparoskopike Endoskopike, anëtare
 • Shoqata Turke e Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente, anëtare