Position: M.D. Ortopedi dhe Traumatologji

Fields: Shkencat kirurgjikale - Ortopedi dhe Traumatologji

Email: taner.ozdemir@anadolusaglik.org


Edukimi dhe përvoja profesionale

• Akademia e Mjekësisë Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gülhane – Ankara

• Dega e Fakultetit të Mjekësisë, Ortopedi dhe Traumatologji e GATA, Ankara

• Spitali për Kirurgji Speciale, NY, Shtetet e Bashkuara

Aktivitetet dhe interesat mjekësore

• Tumoret e kockave dhe indeve të buta

• Onkologji ortopedike

• Trauma ortopedike

• Kirurgji Athroskopike

Anëtarësite

• Shoqata Turke e Ortopedisë dhe Traumatologjisë – TOTBİT

• Shoqëria Evropiane e Tumoreve Muskuloskeletore, EMSOS

Hulumtime dhe publikime

• 20 ndërkombëtarë, 12 kombëtarë

• 110 referenca ndërkombëtare