ONDER ONGURU

Onder-Onguru

Position: MD Prof. i PatologjisëFields: Departamenti i PatologjisëEmail: onder.onguru@anadolusaglik.orgARSIMI: universiteti Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Ankara 1993 Edukim special Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Patologjia Mjekësore, Ankara 1999 Mayo Clinic, USA 2002 (Neuropatologji, Patologji pulmonare, patologji kirurgjikale, FISH) Perelman School of Medicine, SHBA 2014 (Neuropatologji, Patologji pulmonare, Patologji kirurgjikale, FISH) Anëtarësimet në Organizata Shoqata e […]

Zafer Küçükodacı

Zafer-Kucukodaci

Position: MD Proffessor i PatologjisëFields: Departamenti i PatologjisëEmail: zafer.kucukodaci@anadolusaglik.orgARSIMI: universiteti Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Ankara 1998 Edukim special Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Patologjia Mjekësore, Ankara 2004 Anëtarësimet në Organizata Shoqata Turke e Patologjisë Kryesia e Grupit të Punës për Patologjinë Molekulare të Federatës së Shoqatave të Patologjisë Çmimet 12 nga studimet e tij […]

Kezban Berberoğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: kezban.berberoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Trakya • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë, Johns Hopkins, Baltimore, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore • Onkologjia bërthamore • Kardiologjia nukleare • Anëtar i Shoqatës Turke të Mjekësisë Bërthamore Hulumtime dhe Publikime • 2 […]

Murat Dökdök

Position: M.D.Fields: RadiologjiaEmail: murat.dokdok@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Spitali Publik Göztepe • Universiteti i Minesotës, SHBA • Shkolla e Mjekësisë e Harvardit, MGH, SHBA • Spitali Acibadem Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe kardiovaskulare • Neuroradiologjia • Shoqëria Turke e Radiologjisë • Shoqëria Evropiane […]

Kutlay Karaman

Position: M.D.Fields: Imazhe- RadiologjiaEmail: kutlay.karaman@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Spitali Florence Nightingale në Stamboll Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe në Neuroradiologji • Anëtar i Shoqatës Turke të Radiologjisë • Anëtar i Shoqatës Turke të Neuroradiologjisë • Anëtar […]

Hüseyin Baloğlu

Position: M.D. Profesor i PatologjisëFields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: huseyin.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja GATA Fakulteti i Mjekësisë Kolegji i Mjekësisë Albert Einstein, New York, USA Universiteti Heidelberg, Gjermani SAMBA, Grenoble, Francë Spitali Mësimor GATA, Haydarpaşa Specialitetet dhe interesat mjekësore Patologjia molekulare Biologjia e tumorit Diagnoza e përkohshme / diagnoza emergjente Edukimi mjekësor Hulumtime dhe Publikime 52 […]

Gülcan Baloğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – Laborator i Analizës MjekësoreEmail: gulcan.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Anadolu University School of Medicine Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa Laboratorët e Düzen Laboratori i Analizës Mjekësore të Spitalit Mësimor dhe Kërkimor Kartal Specialitetet dhe interesat mjekësore Anëtar, Shoqata e Biokimisë Turke Anëtar, Shoqata e Biokimisë Klinike

Radiologjia ndërhyrëse

Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse është një subspecialitet në zhvillim që siguron procedura minimale kirurgjikale nën udhëzimet e imazhit (angiografi, tomografi kompjuterike ose ultratinguj) dhe pa kirurgji të hapur ose një sallë operacioni. Radiologët ndërhyrës përdorin gjilpëra, tuba dhe fije të veçanta, synojnë sëmundje të ndryshme në organe të ndryshme duke lundruar brenda enëve […]

Radiologjia

Radiologjia Radiologjia Departamenti i radiologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu është në shërbimin tuaj me pajisje dhe protokolle të teknologjisë më të fundit. Departamenti ofron shërbime të imazhit 24/7 me vëmendje të madhe në uljen e dozës së rrezatimit ndaj të cilit ekspozohen pacientët. Të gjitha analizat e kryera përmes PACS (Arkivimi i Figurës dhe Sistemi […]

Departamenti i Patologjisë

Departamenti i Patologjisë Departamenti i Patologjisë Qendra Mjekësore Anadolu përdor një larmi teknikash të përparuara laboratorike, në përputhje me programin ndërkombëtar të CAP për sigurimin e cilësisë, për të analizuar defektet strukturore dhe funksionale në indet dhe qelizat. Departamenti i patologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu menjëherë informon mjekun për rezultatet e biopsisë, veçanërisht në rastet […]