Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Elektrofiziologjia dhe aritmitë

Elektrofiziologjia dhe aritmitë

Njësia e Elektrofiziologjisë dhe Aritmisë në Anadolu Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe trajtime për aritmitë kardiake dhe çrregullimet kardiake të shoqëruara.

Ekipi ynë me përvojë kryen të gjitha llojet e procedurave elektrofiziologjike diagnostike dhe intervenuese duke përdorur teknikat më të avancuara. Një shembull është heqja e fibrilacionit atrial dhe takikardisë ventrikulare. Një program shumë aktiv i kirurgjisë së aritmisë e përforcon këtë njësi.

Këto procedura përfshijnë:

 • Implantimi i stimuluesve kardiak dhe defibrilatorëve
 • Ablacioni i kateterizimit me radiofrekuencë/kriogjene
 • Imazhe tredimensionale “EnSite NavX”; harta pa kontakt “
 • Pacemaker biventrikular (risinkronizimi kardiak)
 • Testi i animit
 • Monitorimi i Holterit
 • Monitorimi i incidentit (regjistrimi për 1 muaj)
 • Testi i alternimit të valës T i matur në mikrovolt
 • Kardioversioni dhe trajtimi farmakologjik

Na kontaktoni


  Ayşegül Karahan

  M.D.
  Shëndeti torakal kardiovaskular – Kardiologji

  Ertan Ökmen

  M.D. FESC Profesor i Kardiologjisë
  Shëndeti torakal kardiovaskular – Kardiologji