Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Uro-gjinekologji

Uro-gjinekologji

Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne kujdesemi për diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve urinare dhe çrregullimeve të organeve riprodhuese.

Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë, ne ofrojmë shërbimet tona për trajtimet:

 • Çrregullime të Pelvikut
 • Çrregullime urinare
 • Prolapsi i organit pelvik
 • Inkontinenca e fekaleve dhe çrregullimet shoqëruese seksuale

Na kontaktoni


  Elnur Allahverdiyev

  M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisë
  Kirurgjia – Urologji

  Nuri Ceydeli

  M.D.
  Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe Obstetrikë