Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Urogjinekologji

Urogjinekologji

Departamenti i uroginekologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu diagnostikon dhe trajton mosmbajtjen e urinës dhe çrregullimet që lidhen me organet riprodhuese.

Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë?

  • Mosfunksionim i pelvikut
  • Mospërmbajtje urinare
  • Prolapsi i organeve të pelvikut
  • Mospërmbajtja e zorrëve fekale dhe mosfunksionimi seksual.

Na kontaktoni