Position: M.D.

Fields: Shërbime Diagnostike - Laborator i Analizës Mjekësore

Email: gulcan.baloglu@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

Anadolu University School of Medicine

Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa

Laboratorët e Düzen

Laboratori i Analizës Mjekësore të Spitalit Mësimor dhe Kërkimor Kartal

Specialitetet dhe interesat mjekësore

Anëtar, Shoqata e Biokimisë Turke

Anëtar, Shoqata e Biokimisë Klinike