Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Sëmundje me indikacion për trajtim me transplantim të palcës së kockave

Sëmundje me indikacion për trajtim me transplantim të palcës së kockave

 • Leukemia akute mielogjene
 • Leukemia akute limfoblastike
 • Limfoma jo-Hodgkin
 • Limfoma Hodgkin
 • Mieloma e shumëfishtë
 • Sindroma mielodisplazike
 • Leukemia mielogjene kronike
 • Leukemia limfoide kronike
 • Anemi aplastike
 • Hemoglobinuria paroksimal noktrunal
 • Amiloidoza primare
 • Tumoret e ngurta: kanceri i testikujve, kanceri i vezoreve / sarkoma Ewing
 • Sëmundjet trashëgimore: Hemoglobinopatitë
 • Sëmundjet autoimune (Skleroderma, Lupusi, artriti reumatoid)

Na kontaktoni


  Savaş Kansoy

  M.D. Profesor
  Specialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike, shef i hematologjisë pediatrike dhe transplantimit të palcës kockore pediatrike

  Zafer Gülbaş

  MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Hematologjisë
  Onkologji – Hematologji Onkologjike