Position: M.D. Profesor i Patologjisë

Fields: Shërbime Diagnostike - Patologji

Email: huseyin.baloglu@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • GATA Fakulteti i Mjekësisë
 • Kolegji i Mjekësisë Albert Einstein, New York, USA
 • Universiteti Heidelberg, Gjermani
 • SAMBA, Grenoble, Francë
 • Spitali Mësimor GATA, Haydarpaşa

Specialitetet dhe interesat mjekësore

 • Patologjia molekulare
 • Biologjia e tumorit
 • Diagnoza e përkohshme / diagnoza emergjente
 • Edukimi mjekësor

Hulumtime dhe Publikime

 • 52 botime ndërkombëtare
 • 68 Botime Kombëtare
 • 38 postera ndërkombëtarë
 • +100 postera kombëtarë
 • 3 kapituj në librat mjekësorë
 • 1 kile turke e përkthyer
 • 1 patentë diagnostike molekulare për karcinomën tiroide papilare