Bülent Evren Erkul

Position: M.D. Prof.Fields: Departamenti i OtorinolaringologjisëEmail: evren.erkul@anadolusaglik.orgDiplomë e avancuar:  MD dhënë nga Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Shkolla e Mjekësisë (2001) Rezidenca:                  Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane, Spitali Trajnues Haydarpasa, Departamenti i Otorinolaringologjisë (2004-2007) Stamboll, Turqi Certifikimi i Bordit:      Bordi Turk i Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës Otorinolaringologjike (2012) Programi i doktoraturës: Onkologji Molekulare […]

Altan Kır

Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjisë TorakaleFields: Shëndeti Kardiovaskular Dhe Thorakik – Kirurgjia ThorakikeEmail: altan.kir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Karadeniz, Trabzon Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle, Diyarbakır Spitali Royal Brompton, Angli Qendra Sloan Cancer – Memorial Kettering, SHBA Qendra Sureyyapaşa për Sëmundjet e Gjoksit dhe Kirurgjisë […]

Ziya Saltürk

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Specialist i ENTEdukimi dhe Përvoja: • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Marmara, Stamboll/Turqi • Spitali Kërkimor Okmeydanı, Specialiteti Klinik në ORL • 2006-2011 – Spitali Kërkimor Okmeydanı, Departamenti i ORL -së. • 2011-2013 – Spitali Publik Amasya Suluova • 2013-2019- Asistent Kryesor i Spitalit Kërkimor Okmeydanı- Pedagog. • 2019 – Anadolu […]

İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Halil İbrahim Canter

Position: MD Profesor i Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe RekonstruktiveFields: Kirurgjia estetike, plastike dhe rekontruktiveEmail: İbrahim.canter@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Hacettepe University, Faculty of Medicine (English) 1996 Hacettepe University, Faculty of Medicine, Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Department, 2003 Providence Hospital Craniofacial Institute, Michigan / USA 2007 Hacettepe University, Health Sciences Institute, Advanced Plastic and Reconstructive Surgery Doctoral […]

A. Nadir Tosyalı

Position: M.D.Fields: Kirurgjia – Kirurgjia PediatrikeEmail: nadir.tosyali@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle • Spitali mësimor dhe kërkimor Göztepe • Shkolla e Mjekësisë Universiteti i Stambollit Cerrahapaşa • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Yeditepe • Spitali lokal i Pendikut Specialitete dhe interesa mjekësore • Kirurgjia neonatale • Urologji pediatrike • Kirurgji onkologjike […]

Mehmet Taner Özdemir

Position: M.D. Ortopedi dhe TraumatologjiFields: Shkencat kirurgjikale – Ortopedi dhe TraumatologjiEmail: taner.ozdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale • Akademia e Mjekësisë Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gülhane – Ankara • Dega e Fakultetit të Mjekësisë, Ortopedi dhe Traumatologji e GATA, Ankara • Spitali për Kirurgji Speciale, NY, Shtetet e Bashkuara Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Tumoret e […]

İbrahim Akmaz

Position: Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe TraumatologjisëFields: Kirurgjia – Ortopedi dhe taumatologjiEmail: ibrahim.akmaz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Shkolla e Mjekësisë • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Spitali Mësimor dhe Kërkimor Haydarpaşa • Spitali Ushtarak Hakari • Spitali Ushtarak Gümüşsuyu • Spitali Ushtarak Erzurum • Spitali Ushtarak Kosova T. Specialitete dhe interesa mjekësore […]

Ahmet Kıral

Position: MD Profesor i Ortopedisë dhe TraumatologjisëFields: Kirurgjia – Ortopedi dhe TraumatologjiEmail: ahmet.kiral@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mesme Shkencore e Ankarasë • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Akademia Mjekësore Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gulhane • Spitali Texas Rite për Fëmijë, Dallas, TEXAS, SHBA • Universiteti i Torontos, Toronto, Ontario, Kanada • […]

Ayhan Erdemir

Position: Dr. Profesor i Asociuar i KirurgjiaFields: Kirurgjia – Kirurgjia e PërgjithshmeEmail: ayhan.erdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Fırat • Spitali Mësimor dhe Kërkimor Kartal Lütfi Kırdar • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltepe Specialitete dhe interesa mjekësore • Trauma / Emergjencat • Kirurgjia e gjirit • Kirurgjia endokrine • Kirurgji laparoskopike […]