Position: Prof. M.D.


Prof. Cengiz Erenoğlu, M.D.

 • 20+ vite përvojë në kryerjen e procedurave bariatrike. Trajnuar në Institutin Evropian të Telekirurgjisë, Strasburg, Francë dhe Universitetin e Virxhinias, SHBA

Ekspertiza dhe Fushat e Interesit

 • Procedurat bariatrike endoskopike
 • Balon gastrik

Arsimi

 • 1972 – 1977 Shkolla fillore Atatürk, Lüleburgaz
 • 1977 – 1979 Shkolla e mesme Lüleburgaz
 • 1979 – 1983 Shkolla e mesme ushtarake Kuleli, Stamboll
 • 1983 – 1989 Fakulteti Mjekësor Ushtarak Gülhane, Ankara
 • 1989 -1990 Trajnim pasuniversitar GATA Spitali i Trajnimit Haydarpaşa
 • 1992 -1996 Trajnim i Specializimit të Kirurgjisë së Përgjithshme, Spitali Trajnues GATA Haydarpaşa, Stamboll
 • 1996 -1998 Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme, Spitali Trajnues GATA Haydarpaşa, Stamboll
 • 1999 Kursi i Kirurgjisë Laparoskopike, IRCAD, Strasburg, Francë Studiues Laparoskopik, Universiteti i Virxhinias, Charlottesville, Virxhinia, SHBA (1 vit)
 • 1998-2004 Asistent Profesor i Kirurgjisë së Përgjithshme, Spitali Trajnues GATA Haydarpaşa, Stamboll Dhjetor
 • 2004 Profesor i Asociuar
 • 2004 -2009 Zëvendës Shefi Mjekësor, Spitali Ushtarak Adana, Adana
 • 2009- 2013 Trakya University Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme, Pedagog August
 • 2010 Profesor Trakya University Fakulteti i Mjekësisë

Anëtarësitë institucionale

 • Shoqata Evropiane për Kirurgjinë Endoskopike (ISS/SIC)
 • Shoqata Ndërkombëtare e Kirurgjisë (E.A.E.S)
 • Shoqata Kirurgjike Turke
 • Shoqata Kombëtare e Kirurgjisë Endoskopike-Laparoskopike
 • Shoqëria Turke e Kirurgjisë së Kolonit dhe Rektumit Shoqata Kombëtare e Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente