Position: M.D. Assoc. Prof.

Fields: Specialist i ENT


Edukimi dhe Përvoja:

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Marmara, Stamboll/Turqi

• Spitali Kërkimor Okmeydanı, Specialiteti Klinik në ORL

• 2006-2011 – Spitali Kërkimor Okmeydanı, Departamenti i ORL -së.

• 2011-2013 – Spitali Publik Amasya Suluova

• 2013-2019- Asistent Kryesor i Spitalit Kërkimor Okmeydanı- Pedagog.

• 2019 – Anadolu Medical Center

Fushat e Specialitetit:

• Onkologji ORL (tumore beninje dhe malinje të kokës dhe qafës)

• Kanceri i gojës

• Kanceri i laringut

• Kancer i tiroideve

• Trajtimi i strumës

• Çrregullimet e degluticionit

• Çrregullime funksionale të zërit

• Çrregullime organike të kordës vokale

• Terapia me zë

Publikimet shkencore:

• Më shumë se 40 artikuj kombëtarë dhe ndërkombëtarë

    Anëtarësimet Profesionale:

• Shoqata e kokës dhe qafës së ORL -së

• Shoqata e çrregullimeve të zërit, të folurit dhe gëlltitjes