Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Gjeje Mjekun

  • Filtrat

Savaş Kansoy

M.D. Profesor
Specialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike, shef i hematologjisë pediatrike dhe transplantimit të palcës kockore pediatrike

Selçuk Göçmen

M.D. Asistent Profesor i Neurokirurgjisë
Mjekësia e Brendshme - Neurokirurgjia

Semih Akı

MD Profesor i Fizioterapisë dhe Rehabilitimit
Profesor i Fizioterapisë dhe Rehabilitimit

Şeref Kömürcü

MD Profesor i Onkologjisë Mjekësore
Onkologji - Onkologji Mjekësore

Sinan Karaaslan

MD Doktor i Onkologjisë Mjekësore
Onkologji - Onkologji Mjekësore

Tayfun Çalışkan

M.D. Assoc. Prof.
Departamenti i Mjekësisë së Brendshme/Pulmologji

Tayfun Kutlu

M.D. Assoc. Prof.
Shef i Departamentit të IVF (In Vitro Fertilization)

Taylan Şenol

Asoc. M.D. Gjinekolog dhe Kirurg Gjinekologjik Onkologjik
Gjinekolog dhe Kirurg Gjinekologjik Onkologjik