Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Gjeje Mjekun

  • Filtrat

Kezban Berberoğlu

M.D.
Shërbime Diagnostike - Patologji

Kutlay Karaman

M.D.
Imazhe- Radiologjia

Mehmet Coşkun Acay

M.D.
Mjekësia e Brendshme - Dermatologji

Mehmet Taner Özdemir

M.D. Ortopedi dhe Traumatologji
Shkencat kirurgjikale - Ortopedi dhe Traumatologji

Meltem Gül

M.D.
Shkencat kirurgjikale - Anestezi dhe Reanimacion

Metin Çakmakçı

Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Profesor i Kirurgjisë
Kirurgjia - Kirurgjia e Përgjithshme - SHKENCAT ONKOLOGJIKE - Kirurgjia ONKOLOGJIKE

Murat Dökdök

M.D.
Radiologjia

N. Yalçın İlker

M.D. Profesor i Urologjisë
Kirurgjia - Urologji