Altan Kır

Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjisë TorakaleFields: Shëndeti Kardiovaskular Dhe Thorakik – Kirurgjia ThorakikeEmail: altan.kir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Karadeniz, Trabzon Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle, Diyarbakır Spitali Royal Brompton, Angli Qendra Sloan Cancer – Memorial Kettering, SHBA Qendra Sureyyapaşa për Sëmundjet e Gjoksit dhe Kirurgjisë […]

Ahmet Hulusi Arslan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal, kirurgjia kardiovaskulare- kardiovaskulareEmail: ahmet.arslan@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Selçuk • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Başkent • Departamenti i Kirurgjisë Kardiovaskulare • Spitali Ushtarak Izmir Güzelyalı • Departamenti i Kirurgjisë Kardiovaskulare Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Kirurgjia kardiake pediatrike • Kirurgjia e valvulës së zemrës • Kirurgjia […]

Haşim Üstünsoy

Position: M.D. Prof.Fields: Shëndeti torakal dhe kardiovaskular – Kirurgjia kardiovaskulareEmail: hasim.ustunsoy@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale Universiteti Universiteti i Ankarasë, Fakulteti i Shkencave Politike, 1979 Universiteti Hacettepe, Fakulteti i Mjekësisë, 1984 Universiteti Uludağ, Fakulteti i Mjekësisë, 1986 Trajnim i specializuar Uludağ Üniversitesi, Kirurgji kardiovaskulare, 1990-1996 Profesor i Asociuar Universiteti Gaziantep, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë Kardiotorakale, […]

Ayşegül Karahan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: aysegul.zor@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Anglophone Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Universiteti i Leeds, Mbretëria e Bashkuar • Qendra e Kirurgjisë Kardiovaskulare Dr. Siyami Ersek Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Imazhe kardiake jo invazive • Sëmundja e valvulës së zemrës • Shoqëria Turke e Kardiologjisë […]

Ertan Ökmen

Position: M.D. FESC Profesor i KardiologjisëFields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: ertan.okmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit, • Siyami Ersek Qendra e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare • Kolegji i Mjekësisë Baylor, Instituti i Zemrës në Teksas, Hjuston, SHBA • Shkolla e Mjekësisë Johns Hopkins, Universiteti Johns Hopkins, Baltimore, Maryland, SHBA […]

Elektrofiziologjia dhe aritmitë

Elektrofiziologjia dhe aritmitë Elektrofiziologjia dhe aritmitë Njësia e Elektrofiziologjisë dhe Aritmisë në Anadolu Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe trajtime për aritmitë kardiake dhe çrregullimet kardiake të shoqëruara. Ekipi ynë me përvojë kryen të gjitha llojet e procedurave elektrofiziologjike diagnostike dhe intervenuese duke përdorur teknikat më të avancuara. Një shembull është heqja e fibrilacionit atrial […]

Kirurgjia kardiovaskulare

Kirurgjia kardiovaskulare Kirurgjia kardiovaskulare Departamenti ynë përdor teknika më të fundit diagnostike dhe trajtimin kirurgjik të sëmundjeve kardiovaskulare dhe pulmonare. Ne trajtojmë pacientë të të gjitha moshave – nga të porsalindurit tek të rriturit. Trajtimet zhvillohen në atmosferën moderne dhe të qetë të Anadolu Medical Center. Ekipi ynë me famë ndërkombëtare i ofron çdo pacienti […]

Kardiologjia

Kardiologji Kardiologjia Departamenti i Kardiologjisë në Anadolu Medical Center ofron një gamë të gjerë shërbimesh, si kardiologji parandaluese, teknika të avancuara diagnostikuese, kujdes koronar, teknika intervenuese, disa nga teknikat elektrofiziologjike më komplekse dhe imazheri kardiake. Shërbimet tona të kardiologjisë: Kardiologjia intervenuese Kardiologji joinvazive Elektrofiziologjia dhe aritmia Klinika e dështimit të zemrës Kardiologji pediatrike Departamenti i […]

Kirurgjia e kraharorit

Kirurgjia e kraharorit Kirurgjia e kraharorit Departamenti i Kirurgjisë Torakale të Anadolu Medical Center trajton me sukses sëmundjet torakale dhe hepatike të të gjitha llojeve të pacientëve (nga të porsalindurit deri tek të rriturit) duke përdorur teknikat më moderne. Në Departamentin e Kirurgjisë Torakale të Anadolu Medical Center kryhen procedurat e mëposhtme kirurgjikale: Kirurgji onkologjike […]

Kardiologjia intervenuese

Kardiologjia intervenuese Kardiologjia intervenuese Të gjitha procedurat tona inovative kardiologjike kryhen me sukses nga specialistë të kardiologjisë intervenuese nga Njësia e Kardiologjisë Ndërhyrëse të Anadolu Medical Center. Njësia jonë tejkalon standardet botërore për kohët e valvuloplastikës me balonë dhe përqindjet e suksesit në procedurat e angioplastikës transluminale perkutane / stentimit në infarkt akut të miokardit […]