Sinan Karaaslan

Position: MD Doktor i Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: sinan.karaaslan@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit, Stamboll (1997) Haseki 2002 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit, Klinika e Mjekimit të Brendshëm, Stamboll Universiteti i Stambollit, Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Departamenti i Onkologjisë Mjekësore (2009) Spitali Kërkimor dhe Trajnues Kocaeli Derince 2011-2014 Spitali […]

Yeşim Yıldırım

Position: MD Profesor i Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: yesim.yildirim@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë Anglofone në Universitetin Hacettepe Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Gazi Universiteti Başkent Spitali Sivas Numune Spitali Acıbadem Kozyatağı Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Acıbadem Specialitetet dhe interesat mjekësore Kanceri i gjirit Kancer në mushkëri Kanceret kolorektal Kanceret e stomakut […]

Bülent Karagöz

Position: MD Prof. Prof. e Onkologjisë MjekësoreFields: Shkencat Onkologjike – Onkologji MjekësoreEmail: bulent.karagoz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake i Akademisë së Mjekësisë Ushtarake Gülhane, 1986-1992. • Spitali trajnues GATA Haydarpasa, trajnim specialist në mjekësinë e brendshme, 1995-1999 • Spitali Trajnues GATA Haydarpasa, trajnimi i specialistëve në onkologji mjekësore, 2003-2006. Aktivitetet dhe Interesat Mjekësore […]

Şeref Kömürcü

Position: MD Profesor i Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: seref.komurcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Hacettepe, Fakulteti i Mjekësisë, Ankara 1983 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Ankara 1986 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Departamenti i Mjekësisë së Brendshme, Ankara 1993 • Akademia Ushtarake e Mjekësisë Gülhane, Departamenti i Onkologjisë Mjekësore, Ankara 1996 • […]

Emre Zorlu

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: emre.zorlu@anadolusaglik.orgArsimi 1999-2005 Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane Fakulteti i Mjekësisë (GATA) 2010-2015 Specializimi i Neurokirurgjisë në Spitalin e Trajnimit GATA Haydarpaşa Përvoja 2015 – 2016 Spitali Kërkimor GATA Haydarpaşa, Departamenti i Neurokirurgjisë 2016 – 2017 Spitali Ushtarak i Şirnakit, Reparti i Neurokirurgjisë […]