Vafi Atalay

Position: Prof Specialist i Kirurgjisë së PërgjithshmeFields: Kirurgjisë së PërgjithshmeArsimi Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Gazi, Ankara, (1998-2004) Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Marmara, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme, Stamboll (2004-2009). Ekspertiza & Fushat e interesit EBSQ Koloproktologjia Anëtarësitë institucionale • Shoqëria Evropiane e Koloproktologjisë (Anëtar) • Shoqëria Kirurgjike Turke (Anëtar) • Shoqata Turke e […]

Süleyman Yedibela

Position: M.D. Prof.Fields: Departamenti i Kirurgjisë së PërgjithshmeEmail: suleymen.yedibela@anadolusaglik.orgARSIMI: 1990 Abitur (diplomë universitare në Gjermani) 1990 – 1992 Shkolla e infermierëve, Krankenhaus Rummelsberg 1992 – 1998 Studimi i mjekësisë humane, Friedrich-Alexander Universität Erlangen- Nürnberg 1998 Praktikant (kirurgji) në Universitetin e Stambollit, Turqi 23.06.2000 Diplomimi në Dr. med., Friedrich-Alexander-Universität Erlangen- Nürnberg : „ Transplantimi heterotop i […]

Ayhan Erdemir

Position: Dr. Profesor i Asociuar i KirurgjiaFields: Kirurgjia – Kirurgjia e PërgjithshmeEmail: ayhan.erdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Fırat • Spitali Mësimor dhe Kërkimor Kartal Lütfi Kırdar • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltepe Specialitete dhe interesa mjekësore • Trauma / Emergjencat • Kirurgjia e gjirit • Kirurgjia endokrine • Kirurgji laparoskopike […]

Kemal Raşa

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, KirurgFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: kemal.rasa@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Arsimi Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë (1990) Kirurgji e Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe (1996) Eksperiencë profesionale : Kirurgjia e Përgjithshme, Spitali Edukues dhe Trajnues Numune Ankara (1997-2001) Kirurgji e përgjithshme, spitali Acıbadem […]

Metin Çakmakçı

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Profesor i KirurgjisëFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: metin.cakmakci@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mesme për djem në Stamboll Universiteti Hacettepe Shkolla e Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë, Shërbimit të Traumës dhe Burnit, Universiteti i Alabamës Jugore, Mobile / SHBA Spitali Ushtarak Isparta Spitali Publik […]

Kirurgji e Përgjithshme

Kirurgji e Përgjithshme Kirurgji e Përgjithshme Kirurgjia ka përparuar dhe është bërë një degë e mjekësisë e cila kryen operacionet më të komplikuara. Megjithatë, kirurgjia e përgjithshme nuk është thjesht një degë që bën kirurgji të përgjithshme; shumë aktivitete të ndryshme, duke filluar nga kujdesi intensiv kirurgjik, ushqimi parenteral/enteral dhe trajtimi kirurgjik i infeksioneve, kryhen […]